چگونگی ثبت شرکت در آلمان و اخذ اقامت: امروزه کشور آلمان بعنوان یکی از بهترین و جذابترین موقعیت های جهانی برای سرمایه گذاری شمرده میشود. موقعیت مرکزی آلمان، دسترسی به دیگر بازارهای اروپایی، محصولات خوب آن و نیروی کار بسیار ماهر آن، باعث میشود تا سرمایه گذاران برای انجام ایده آل ترین سرمایه گذاری ها آنهم در زمینه های مختلف اقتصادی تجاری، به سوی این کشور سرازیر شوند. یکی از بخش های خاص برای این کار تحقیق و توسعه است که فرصت های سرمایه گذاری ویژه ای را مخصوصاً در شهرهایی مانند برلین برای تجار زبده ی بین المللی فراهم می آورد.

ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در آلمان

تاسیس کردن شرکت در آلمان شامل چندین مرحله ی اساسی است که به فراهم کردن اسناد شرکت برمیگردد و ثبت قابل اجرای آن توسط مقامات آلمانی. در میان گامهای ابتدایی برای شروع یک شرکت در آلمان، ما می توانیم به تهیه پیش نویس اساسنامه و سایر اسناد مورد نیاز اشاره داشته باشیم، همچون تهیه ی نمونه امضاها، یک مجموعه از کپی های پاسپورت و فرم های مخصوص اداره ی ثبت شرکت. سرمایه گذاران محترم بایستی که رسماً بخشی از اسناد را در جلوی دفتر اسناد رسمی در آلمان امضا نمایند.
همچنین باید گفت تاسیس یک شرکت در آلمان به پیدا کردن یک دفتر ثبت شده، افتتاح یک حساب بانکی و استخدام یک حسابدار محلی برای شرکت بستگی دارد.

مراحل تشکیل شرکت در آلمان:

قوانین و مقرراتی که در راستای تشکیل یک شرکت در آلمان باید مورد نظر سرمایه گذار قرار بگیرد در زیر آورده شده است.
اولین گامهایی که برای ادغام و تاسیس یک شرکت در آلمان باید برداشته شود شامل تأیید نام شرکت در اتاق محلی صنعت و تجارت، تهیه گزارش اساسنامه ی شرکت و افتتاح حساب بانکی می باشد. حداقل سرمایه سهمی هم که طبق ساختار تجاری کشور آلمان انتخاب شده، لازم است که در حساب باز شده ی مذکور واریز شود.

تاسیس شرکت در آلمان

تاسیس شرکت در آلمان

1.نوع شرکت را مشخص کنید:
این بند میتواند شامل عناوین” شرکت با مسئولیت محدود” ، شرکت سهامی” یا مشارکت” باشد.
2. اسمی برای شرکت انتخاب کنید:
نام شخص حقوقی باید جدید بوده و قبلاً تکرار نشده باشد و همینطور باید برای بررسی و تحقیق درباره ی آن قابلیت دسترسی داشته باشد.
3.کار تشکیل شرکت را اجرایی کنید:
انجام این کار باید از قبل در یک دفتر اسناد رسمی در آلمان صورت گرفته باشد. لازم است که موسسین شرکت اساسنامه را هم تهیه کنند.
4.سرمایه سهم خود را واریز کنید:
بعضی از فرم های تجاری هستند که به حداقل سرمایه ی مشترک نیاز دارند، که این مقدار در یک حساب بانکی واریز می شود.
5.تجارت مورد نظر خود را به ثبت برسانید:
در نهایت تاسیس شرکت، با ثبت شرکت در ثبت تجاری به پایان می رسد.
لازم است که موسسین شرکت درخواست ثبت خود را در مقابل دفتر اسناد رسمی عمومی به امضا برسانند. همین که شرکت به ثبت رسید، مسئولیت موسسین لازم الاجرا میشود.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Free thinks for informing Life skills training Nancy Althea راز هاي درآمد زايي بانک شماره آموزش فتوشاپ Raul فصل بارش